• 538
    pozisyon olarak olmasa da oyun olarak maçın hakimi bizdik, fakat zalgiris'e de çok ciddi ve net fırsatlar verdik. benim hatırladığım sadece biri ilk yarı biri ikinci yarı olmak üzere 2 tane %500 gollük karşı karşıya pozisyonları vardı. neyse ki kaleyi bulamadılar.

    oyunun hakimi de bizdik fakat rakip 10 oyuncuyla ceza sahası yayına kadar çekildiği için etkisiz göründük ve üretken olamadık. birçok kere 2'ye 1'ler ile rakibi açmaya çalıştık. yediğimiz ilk golün hemen öncesi de tam olarak böyle bir pozisyondu ama orada ceza sahası içinde, penaltı noktasında, pas vermenin bokunu çıkardığımız için kaptırdığımız topun hemen akabinde golü yedik. keşke orada şut deneseydik de o atağı bitirseydik.

    şampiyonlar ligi'nde olmayı çok isteyen ve bunu tek hedefi olarak gören bir takıma göre bence bunu bugün sahaya yansıtamadık. evet sezonun ilk resmi maçı olması, takımda eksiklerin olması, hatta santraforsuz başlamamız bizim adımıza handikaplardı fakat geri 5'limizde geçen seneye göre tek fark angelino'ydu. şampiyon olan takımın kale ve defansı %80 aynı ise bu kadar basit goller yememeliyiz.

    2. yarıda kerem'in istekli ve verimli haline ayrı olarak değinmek istiyorum. ayağına aldığı her topu faydalı kullandı ve bol bol sorumluluk aldı. keza mertens ve halil de girdikten sonra olumlu oynadılar. oliveira'nın asisti de baştan sona kalite kokuyordu.

    yine de ben iyimserim ve bize iyi bir uyarı olduğunu düşünüyorum. uzatmada o golü yemeseydik ve 2-1 kazansaydık çok daha leziz olurdu fakat nazar boncuğu olsun diyelim. rövanşta işi net skorla bitirmemiz lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın