resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6849
    (bkz: 25 temmuz 2023 zalgiris galatasaray maçı)

    bugünden yerimizi alalım da safımız belli olsun.
    forvette barış alper yılmaz ile fenerbahçe’ye içeride ve dışarıda 3 atan hocadır. hani kadro tercihleri eleştiriliyor ya! eleştirenlerin büyük bir kısmı futbolu ne yazık ki bilmiyor. yunus’u bu sözlükte en fazla eleştirenlerden biriyim. hatta maçın devre arasında da eleştirdim ki ikinci yarı daha berbat oynadı. potansiyeli olan ama bunu kullanacak mantalitesi olmayan bir çocuk yunus. bu da oynayarak ve özgüveni gelişerek olan bişey okan hoca da şans veriyor deniyor. bence çok denemesine gerek yok doğacak oğlak bokundan belli olur. ama bu benim fikrim.

    benim fikrimin, galatasaray’a geldiği ilk senesinde şampiyon olan, galibiyet serisi rekorları kıran rakiplerinin hepsini yenen, fenerbahçe’yi içerde dışarda üçleyen ve isabetli şut bile attırmayan futbolculuğunda bir sürü kupa kazanan bir hocanın yanında hiçbir önemi yok. bence sizin fikrinizin de bir önemi yok. siz okan buruk’un yardımcısı değilsiniz. her fırsatta buraya gelip öfke kusmanıza müsaade edeceğimizi mi sanıyorsunuz. daha ilk maç. okan hoca ilk turdan elense bile bende taraftar olarak kredisi vardır. bir de yenilen gollerde okan buruk’un ne suçu var bana söyleyin. ikisi de bireysel hata. yunusu denedi olmadı değiştirdi. ve oyuna aldığı adamlar da skoru değiştirdi. yani okan buruk yunus’un yerine girip oynayacak hali yok ya.

    berkan kötü oynadı evet. e bu adam iki fenerbahçe maçında da vardı ve gayet de güzel futbol oynadı. ona güvenmesi mi suç?

    yani futbol devamlı aynı 11 ile aynı futbolcularla oynanan bir oyun değil. mertens’i ilk 11’e yazmadı çünkü bu sene mertens ilk 11 planında yok belki de satılacak. zaniolo’yu orda deniyor çünkü zaha geldi. barış alper’i ilerde oynatıyor çünkü orada oynattığı zamanlarda iyi performans aldı. kenarda da bi çoğunuzun galatasarayda oynarken sövdüğü halil var.

    biz, geçen sene bizi o cendereden çıkarıp şampiyon yapan, harika bir galibiyet serisi yakalayan, derbilerde ezici futbol ile rakiplerini boğan(bjk deplasmanı hariç) bir hocayı sonuna kadar savunacağız. makul eleştirilere evet ama haksızlığa asla!(büyük harfle)
App Store'dan indirin Google Play'den alın