resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2266
    tamam biz adama söz verdik,
    tamam o da gitmek istiyor diyelim. e nereye gitmek istiyor? mantık olarak daha büyük bir lige, bizden daha iyi bir takıma. e bu şekilde oynayarak nasıl gidecek o takıma? resmi bir maçta 4. sınıf bir takımın tek forvetine eziliyorsun. senin daha iyi bir takıma gitmek isteyen güya bizim takımın üstünde bir futbolcu olman gerekmiyor mi performans olarak? e yok.
    o zaman akıllara ne geliyor? bilerek mi oynamıyorsun? hani kuzeyliydin, delikanlıydın, çalışkan adamdın? bu halinle seni kimse almaz ki.

    benim düşüncem ise zaten kendisi defansı deep kuran takımlarda oynayabilecek aşırı hantal bir oyuncu. kendisini iyice de salmış. önünde torreria da olmayınca böyle oluyor. bir önceki sene biz kendisiyle torreira yokken zaten küme düşmemeye oynadık. yanında da top performans veren marcao vardı üstelik. yeri gayet doldurulur. türkiye ligi dışında dandik bir eleme maçında bile takımlar bir sistemle oynuyor. forvetine top şişir, nelsson rakibine yaslanıp kafayla topa vursun futbolu yok. sen galatasaray'dan daha üst takıma gitmeyi kafana koyduysan o takımda pozitif olarak sırıtacaksın. seninle ilgilenen takımlar da seni son kez izlerken tamam abi alalım şunu desin.

    ben 25 milyonu kendisi için ütopik buluyorum. 18 milyon civarı gayet iyi paralar. ne kendisini bizde üst düzey turnuva maçlarında ispatladı ne ülkesinin maçlarında. tabi ne kadar alabilirsek o kadar iyi ama önünde orta sahayı toparlayan biri yok diye bu kadar savruk ve beceriksiz olması büyük soru işareti. peki poundla geliri olan, azıcık ışık gördüğü defanslara bile 60-80 basan scout işini yalayıp yutmuş takımlar bize ısrarla 25 milyon euro vermiyorsa işin içinde cimrilik, pazarlık değil de gerçekten değerinin o kadar olmaması olabilir mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın