• 4
    galatasaray'ın kesinlikle bilerek elendiğine inandığım maçtır. zira o dönemler hem lig hem de avrupa'da zirvede gidiyorduk. amma ve lakin ciddi bir sakatlık sorunuyla da boğuşuyorduk. büyük kaptan bülent korkmaz, 2-0 kazandığımız fenerbahçe derbisinde çimlere takılıp ciddi şekilde sakatlanmıştı. emre aşık desen sağlamdı ama hep bir kart sorunu (cezalı) vardı. nihayetinde şampiyonlar ligi'nde üst tura yükselmemizi sağlayan psv maçında andres fleurquin tandemde takıma liderlik yapmıştı.

    elbette bu maçı satmadık. ama şu gerçek ki, erzurumspor'a elenmemize o dönem ne ben (yani taraftar) ne de teknik kadro üzüldü. galatasaray için hayırlı bir yenilgi oldu. evet i love you luce, o takımdan mucize yaratıyordu ve iki kulvarda da gayet başarılı gidiyordu ama üçüncü kulvara da o dönemin şartlarında hiç gerek yoktu.

    tabii galatasaray'ın, bir alt lig takımına elenmesi, şekil itibariye hoş gözükmeyebilir ama erzurumspor çok boş bir takım değildi. 3 sezonluk süper lig deneyiminden sonraki ilk sezonda bizi elemişti. bir nevi çanakkale dardanelspor'un beşiktaş'ı elemesi gibi. yani o gün o saha koşullarında fenerbahçe ya da beşiktaş'ı da pek ala eleyebilirdi. zaten beşiktaş, tuncay şanlı'lı sakarya ile inönü'de oynamasa muhtemelen elenicekti. neyse bu kadar geyik yeter...
App Store'dan indirin Google Play'den alın