resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 454
    okan hoca'nın belli bir formasyona saplantılı olmaması sebebiyle direkt şurada oynar demek zor. şenol güneş mesela saplantılıdır o konuda. önce formasyonu koyar sonra içini doldurur. ama okan hoca eldeki oyunculara göre dizer takımı, bunu defalarca gördük. hatta akhisar zamanında seleznyov ve muğdat çelik'i öyle bir konumlandırmıştı ki seleznyov kanat, muğdat santrfor gibi gözüküyordu.

    kısacası 442'de önde oynar, sağ kanatta oynar gibi şeyleri kesin olarak söylemek zor. muhtemelen rakibe göre her yerde oynayacak çünkü.

    424'te kenarlarda yarım kanat yarım serbest kerem + zaniolo'lu sistemde forveti de çiftleyebilir, zani'nin ofansif orta saha oynadığı yerde sağda da oynabilir, ya da zani'nin sağda kerem'in serbest takıldığı bir formasyonda sol kanatta da oynayabilir. bazen tek forvet olarak bile sahaya çıkabilir.

    bu sezon versatil ve birbirini puzzle gibi tamamlayabilecek bir takım kurulurken alınan en önemli oyuncu bence kendisi. (icardi geçen sene de bizim olduğu için yeni transfer muamelesi yapmıyorum ona). elimizi çok rahatlatacak ve bize müthiş bir katkı sunacaktır. izlemedeyiz. ayrıca hani yıllık 8 milyon pound önermiştik lan? kap hiç de öyle demiyor ingiliz photosport'ları sizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın