• 36
    aha işte tam olarak herkesin "bitsin de futbolun marka değeri artsın" dediği korsan yayınların yegane sebeplerinden biri daha. eh be kardeşim, siz şampiyonlar ligi ön eleme deplasman maçını bir kanalda, evdeki maçı ayrı bir kanalda, yok grup maçlarını ayrı bir kanalda, ligi apayrı bir kanalda, hatta geçiyorum hazırlık maçlarını apayrı kanallarda yayınlarsanız ne yapacak millet? tüm kanallara para mı verecek herkes?

    bu net kulüplerin hatası benim gözümde. gidin oturun kardeşim beinsports'la, deyin ki siz bizim tüm yayın haklarımızı alın, biz de korsanı engellemek için elimizden gelen tüm çabayı gösterelim, taraftarı buraya yönlendirelim vesaire. tüm maçları alın bi platforma, hazırlık maçları da dahil. sonra da taraftarınızı korsan izlememeye yönlendirin, kulüp de kazanacak deyin, youtube için bile ayda 30 lira vermeye razı millet, gider alır, azaltırsınız en azından.

    ne yapalım şimdi, bi maç izlemek için platform mu satın alalım? hani ben alırım, o alır tamam da, herkes alamaz yani şu ekonomik durumda bu çok net. gerçekten saçma sapan işler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın