resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 385
    kaçıncı kez bu başlığa yazıyorum bilmiyorum.

    intikam soğuk yendiğinde lezzetli bir aştır;

    miroslav stoch ile uzun süre uğraşmış, günlerce haberini beklemiş arada kalan 300-500 bin euroluk farkların kapanmasını beklerken fener bir anda adamı alıp geçmişti. tanınan bilinen bir adam değildi stoch, ama yıllarca muhabbetini dinledik. bizimkiler bırakın soğutmayı derdin dondurucuya hapsedip, buzunu çözdürüp, marine edip, soslayıp dinlendirdikten sonra kıvamında pişirip yedi. afiyet olsun.

    gereksiz transfer, mevkisinde ihtiyaç yok;

    o zaman 37 ekran tüplü televizyonda izlesin maçları, filmleri bu savı tutanlar. sonuçta o da izletiyor, 149 ekran hd smart tv de izletiyor. sol önde yıldız diye carrusca getirildi, kurtarıcı diye marek heinz getirildi. yokluktan ayhan akman oynadı. 4 yıl boyunca yasin öztekin'e katlandık. bunların hepsi yakın geçmişte aklıma gelenler. onyekuru vardı hani tadı damağımızda kalan, onyekuru'nun fark yarattığı takımımızda zaha neler eder.

    maliyeti yüksek bu paralar nasıl ödenecek;

    banane abi. ben güzel ve kaliteli futbol izlemek istiyorum. dersenizki ben buna karşıyım gençlere önem verelim, para harcamayalım altınordu'yu destekleyebilirsiniz tam size göre. koskoca yönetim belli bir planlama yapmamış olsa girer mi bu topların altına? başımızdaki ne anç gibi ne konuştuğu ve istediği anlaşılmayan biri , ne de ali koç gibi iş bitiremeyici. yine de kolay yolda destek olmaksa youtube kanalına aylık `https://www.youtube.com/@Galatasaray` 30 tl den 1.000.000 üye katılsa yılda 12 milyon euro yapar ki 2-3 tane elit oyuncunun maaşını karşılar.

    bu kadar yıldız futbolcu nasıl yönetilir?

    onu da teknik ekip düşünücek. sonuçta bu adamların geldiği yer türkiye ligi'nin en iyi takımı. futbolun en tutkulu yaşanılan ülkelerinden biri. daha uçaktan inerken gösterilen sevgiye karşılık vermek istemeyecek adam zor bulunur.

    bu kadar zaman palace'ta niye kaldı?

    son 7 yılın en az 5-6 sında çok ciddi bonservis bedelleri teklif edildi. ancak gerek palace yerini doldurmak bir tarafa united'ın koydurtmuş olduğu bir sonraki transferden yüzde 50 pay alır maddesi, bakın kârın yüzde 50 si değil toplam transfer bedelinin. bu durumun palace kulübünün elini kolunu bağlamış olması muhtemel.

    premier ligte talibi yok muydu bize nasıl düştü?

    biz galatasaray'ız kardeşim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın