resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 368
    (bkz: açılın sahibi geldi)

    premier lig'de 305 maça çıkıp 68 gol 43 asist rakamlarına ulaşmış, premier lig takipçilerinin "elit futbolcu" kategorisine soktuğu, drogba'nın ricasıyla ingiltere değil fildişi sahilleri formasını giymeye karar vermiş galatasaray futbolcusu.

    beni bilen bilir, hatta başlığımda dalgası bile yapıldığı gibi afrika'dan çıkan futbolcularla ayrı bir sempatim var afrika kupasını izlemek dünya kupasından daha zevkli bana göre sbt:( o yüzden bu arkadaşı yıllardır takip ederim. açıkçası suyun karşı tarafına gidecek diye biraz tadım kaçıktı, galatasaray bir anda açıklama girince "hangi işsiz fake hesap açmış bunu paylaşıyor amk" dedim ulan hesap gerçekmiş. o anki sevincimi görmeniz lazımdı.

    şimdi şu çok önemli, fenerbahçe bu yaz bütün planını zaha'nın gelişine göre hazırladı. taraftarın ve camianın açlığını çektiği, icardi'nin galatasaray'da yarattığı o pozitif dalgayı zaha'yla sağlamak istediler aylarca adamın kapısında yattılar. erden timur ve ekibi o sessiz ve derinden öyle bir darbe vurdu ki türk futbol tarihine geçecek bir transfer çalımı gerçekleşti. "onların icardi'si varsa bizim zaha'mız var amkk" demeye hazırlanan fenerbahçe taraftarı hala kendine gelemedi.

    şimdi gelelim zaha'nın faydalarına, kendisi yıllardır götünü sol çizgiye dayayıp orada şov yapmaya devam ediyor, benim tahminime göre galatasaray'da kendisi maç başlarında sağ kenarda başlayıp 90 dakika boyunca zaniolo ve keremle dönüşümlü bir hücum aksiyonunda yer alacak. galatasaray'ın hücumda elini çok rahatlatacak bir çeşitliliğe sahip olacağız. kendisinden çift haneli gol ve asist bekliyorum.

    eğer şampiyonlar liginde iyi performans gösterirse seneye kendisini çok uçuk fiyatlara ingiltere'ye okutacağımıza eminim. tekrardan kendisine hoş geldin diyorum sarı kırmızılı formayla rakiplerin belini kıracağı günleri iple çekiyorum.

    özet geç diyenlere: götü patlak nwakame'nin takımını şampiyon yaptığı ligde ortalığın içinden geçecek olan hücum oyuncusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın