• 457
    dursun aydın özbek, erden timur ve okan buruk üçlüsünün ilk transfer dönemi 2022 yazıydı. 2023'te şampiyon olan kadronun en önemli isimleri lucas torreira ve dries mertens ağustos ayında, milot rashica ve mauro icardi ise transferin son günlerinde takıma katıldı. 2023 kışında ise yapılan sükseli nicolo zaniolo transferi de yine transferin son günlerine yaklaşırken gelmişti. kısacası bu ekip transferleri son ana kadar bekletiyor. bunu yapmalarının sebebini bilmek için ulema olmaya gerek yok. transferleri ne kadar ucuza bitirebiliyorlarsa, o kadar ucuz bitirmeye ve olursa fırsat transferi kovalamaya çalışıyorlar.

    bu transfer döneminde angelino görece erken bir transfer oldu. aynı 2022 yazındaki sergio oliveira gibi. aşk adamı da gelecek belli. rashica için de fiyat kırılmaya çalışılıyor anlaşılan. halil dervişoğlu görece erken geldi 2022 yazındaki kazımcan karataş transferi gibi. şimdi de günay güvenç transferi konuşuluyor. rotasyona iyi bir ekleme 2023 kışındaki kaan ayhan gibi. daha iyi nasıl geçebilir bir transfer dönemi bilemiyorum. şl ön elemelerinden dolayı bir tedirginlik oluyor ama ben en azından bu turda zorlanmayacağımızı düşünüyorum. ikinci tura kadar da hem aşk adamı hem de yedek forvet takıma katılmış olur.

    takımda iyileştirme gereken bir bölge kalıyor bu transferler sonucunda. o da herkesin bildiği gibi orta saha. ben temmuz ayında yapılacak b sınıfı transfer yerine ağustos sonunda yapılacak aşk adamı tarzında a sınıfı transferi tercih ederim. üstelik şl'ye katılım garantilenirse veya satış yapılırsa da farklı şeyler olur. acele etmemin kimseye faydası yok. takımımız güçlü ve inanmaya değer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın