aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Eren Aydın
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:21
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 292
    galatasarayımızda hiç gocunmadan her lige kiralanarak maç sayısını artıran yıldız adayı santraforudur.
    bu tür olaylara at gözlüğü ile bakmamak gerekir. en nihayetinde bartuğ ve eren'in beraber oynadıkları altyapı maçlarını hatırlıyorum.
    ayrıca belki yumuşatmak olacak ama, 'hakkında hayırlısı kardeşim' bir çok anlama gelebilir.

    1) şahtın şahbaz oldun, artık hakkında hayırlısı kardeşim. sana dualarımı gönderiyorum.
    2) bu durum kendisine o kadar garip gelmiştir ki, 'hakkında hayırlısı kardeşim.' yazmış olabilir.
    3) zamanında benzer bir durumda daha doğru karar verip, kulübünde kalarak, ve alt liglerde maç sayısını arttırdığı için arkadaşının durumuna üzülüyor olabilir.
    4) saçma sapan açıklamalarla fenerbahçe'ye transfer olduğu için, çocukluğundan beri tanıdığı arkadaşının durumunda, 'ee artık hakkında hayırlısı' yazmış olabilir.

    aslında prenses bartuğ, cono mustafa gibi örnekler bize avantaj sağlayan örnekler. biz yıllarca, 'bize bir şans vermediler. abilerimiz bize kucak açmadı. hocalarımız bize güvenmedi.' geyiklerini dinledik galatasaray altyapısında.* recep gül, mustafa kapı, bartuğ elmaz gibi futbolcular sayesinde altyapıdaki oyuncular daha doğru bir mentalite ile kendilerini geliştirmeye odaklanabilirler.

    bartuğ'un fenerbahçe'ye transferine en başta sinirleniyordum, ama artık daha rahatım. çünkü çok basit bir mantık var işin arkasında. yaşınız küçükken, hele prenses bartuğ* gibi allah vergisi yetenekleriniz varsa, kulübünüzü kendiniz seçiyorsunuz. şimdiki açıklamaları veya kararları ancak kargaları güldürür.

    benden de bir hakkında hayırlısı olsun, prenses hak ettin bartuğ. bakalım gölge defans yapan bir ön libero, değil dünya futbolu, türk futbolunda bile tutunabiliyor muymuş? umarım gelecekte bir samsunspor maçında celil yüksel vs bartuğ elmaz izleriz. asıl o zaman acıların en büyüğüyle karşılaşacak olan bartuğ'un maç sonundaki yüz ifadesini görmeyi çok isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın