resim
Bartuğ Elmaz
Takım:Sivasspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:21
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 826
    kendisi maalesef kukla görevi görmüştür. hem galatasaray’dan elini kolunu sallayarak kaçması hem de rakip takımın gövde gösterisine malzeme olması bunu sağlamıştır.

    akademiden çıkan bir gencin yapması gerekenleri çok basit aslında. potansiyel olarak iyi isen çok daha fazla çalışarak seni oynatmak zorunda bırakacaksın takımını.

    diğer bir seçenek ise sözleşme uzatma teklifini kabul edip kiralanmayı istemek. iki yıl düzenli kiralık oynadığın bir takımda ekstra çalışmaların ile güzel tecrübe kazanabilirsin. biraz emek gösterince gelmeyeceğin yer yok. yeteneğin yanına azim ve emek eklemek yeterli.

    lâkin kendisi kolay yoldan bi yerlere gelmek istedi. olmayınca son çırpınışları gösterdi. geleceğin yıldızı olarak gösterilen arda’ya bile taraftar baskısı ile son zamanlarda forma veren bir takıma transfer oldu. ayrıca o takımın seni sadece bizim akademimizden çıktığın için aldığını bile göremedi.

    genç oyuncular için her zaman bir camiaya ait olmak önemlidir. dönecek bir kapın olmalı. akademiden çıkan gençlerimizden biraz vefa göstermelerini biraz da emek vermelerini istiyoruz. hem takım için hem de kendileri için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın