resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1710
    avrupa’da kupa hedefimiz olduğunu açıklamış değerli yöneticimiz.

    burada erden timur’a bir soru daha sorulmalıydı. hangi kupa? şampiyonlar ligi ise ekonomik ve sportif olarak önümüzdeki 20 yılda böyle bir şeyin gerçekleşme olasılığı çok düşük. belki ülkemiz gelecek 20 yılda falan olağanüstü atılım falan yapar da anca öyle yarı final falan görebiliriz. o da zor.

    uefa avrupa ligi ve konferans liginde “kısa vade” olarak en akla yatkın mecra konferans ligi’dir. ben de hep burasının türk takımları için hedeflenmesi gerektiğine inanıyorum. hatta keşke şampiyonlar liginde üçüncü olursak uefa avrupa ligi yerine buraya gitsek diyorum içten içe. final oynamak hayal değil. final oynarsak da o enerjiyle kulübe çok başka sponsorluklar kazandırabiliriz.

    bir de transfer dönemi için kendisinden ricam, lütfen genç ve sonraki satışı mümkün oyunculara yönelelim. sacha boey gibi müthiş bir örnek var elimizde ve o yolu göz ardı ediyoruz gibime geliyor. hep isimli oyuncular konuşuluyor. hep son satışı olacak oyuncular… her mevkide bu tip isimlere gitmemiz bize ekonomik olarak kötü yansıyacak. kısa vadeci olmayalım erden bey. kısa vadeciler hep kaybeder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın