resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1708
    kısmi bir icardi açıklaması yaptı, teşekkür ederim. elbette ki galatasaray'ın oynayacağı ilk ön eleme için ve hatta ikinci ön eleme için şu aşamada faydası olan bir açıklama değil. orta ve uzun vadede önemli bir açıklama, takdir ediyorum.

    ilk tura, yani zalgris maçına mevcut mevcut oyun grubumuzla gireceğimizi de büyük oranda teyit etti kendisi. maalesef bunu gereksiz yere alınmış bir risk olarak görüyorum. evet, kadromuz ana hatlarıyla zalgris takımının çok üstünde ve mevcut kadroyla da turu rahat geçebilmeli. ancak forvet hattı barış alper yılmaz'dan ve halil dervişoğlu'ndan oluşan bir takım, futbolun cilvesini yaşama riskine de açık kapı bırakmaktadır. iki aylık bir süre zarfında, bakambu veya bir başkası, bu riski ortadan kaldıracak düzeyde orta ayar bir forvet transfer edilememesi yanlıştır. kur politikası ve bugün de bir kez daha işaret edilen arap yarımadası etkisi de yormaya ve yıpratmaya başladı insanları. genel olarak transfer döneminde sabırlı olunması gerektiği konusuna ve artan maliyetlere vurgu yapılmasına katılabilirim ama bu etkenler, iki ayda orta sınıf bir forvet transfer edememiş olmanın üstünü örtmemekte.

    beş gün sonra oynayacağımız maçta icardi olmayacak. beş gün sonraki zayıf rakibimize karşı icardi'ye ihtiyacımız olup olmadığı başka bir konu ama takımın geçen sezonki as forveti önümüzdeki maçta yok. takımı geçen sezon kasım ayına kadar omuzlarında taşıyan gomis de artık takımımızda yok. devre arasında yetersiz performansından dolayı gönderilen seferovic de yok. kim(ler) var? sağ kanattan forvete devşirilen barış alper ve golcülüğü en zayıf noktası olan halil dervişoğlu var. bu bir gücü kaybıdır an itibarıyla. bizi etkiler mi ön elemede? inşallah etkilemez, muhtemelen etkilemeyecektir. ama erden timur gibi birinin buna olasılık bırakmasını beklemezdim. garanti hareket edilmeliydi, hata yapıldı bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın