resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6776
    yabancı dil bilmesi, iletişim becerisi, gerektiğinde esnek davranabilmesi, saha içinde gerektiği kadar agresif, saha dışında naif ve uyumlu olabilmesi gibi özellikleri, bana doğu avrupa'dan yetişen bir diğer isim mircea lucescu'yu hatırlatıyor.

    güçlü bir a planı oluşturabiliyor, ana planı da prese dayalı bir ekol ama gerek önündeki maça gerekse elindeki malzemeye göre farklı bir organizasyon da kurabiliyor ve en önemlisi bu plan sahaya mükemmel bir şekilde yansıyabiliyor. mesela, tudor da maçlara göre farklı planlar denerdi ama sahaya yansımazdı. ayrıca, kendisi ve ekibinin elinin değdiği oyuncular fiziksel, mental ve taktik anlamında gelişim gösteriyor.

    b planı ve zaman zaman maçları iyi okumayamama gibi eleştirilebilecek yönler mümkün ama henüz galatasaray'daki ilk teknik direktörlük döneminde neredeyse mükemmele yakın bir performans gösterdi / göstermeye de devam edeceğine inanıyorum.

    sonuç olarak, başarı sonrası devamlılığı sağlayabilmesi halinde takımımızın başında oynattığı futbol ve karakter olarak uyumlu yapısıyla tam da avrupa seviyesinde ilk 5 ligdeki kulüplerde görev alabilme potansiyeli olan bir teknik direktöre sahibiz diyebiliriz bana kalırsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın