• 6865
    ali koç tarafından oyuncularına almanya, avusturalya, kanada, arap yarımadası, botsvana, izlanda, iskoçya, malta, kamboçya, yeni zelanda, özbekistan, fas, japonya, libya, madagaskar, cibuti, şeyşseller gibi ülkelerden yoğun ilgi olduğu belirtilen takım:

    --- alıntı ---
    gerek almanya'dan, gerek avrupa'dan, gerek amerika'dan, gerek de orta doğu'dan ilgi var, bu da bizi sevindiriyor. almak kadar satmamız da lazım. bu sene tahminim 45-50 milyon euro arasında satış yaparız, bunu doğru kullanmamız gerekiyor.
    --- alıntı ---

    kaynak: https://www.ntvspor.net/...2b5a292700004997d2de

    tüm dünya sangare, gustavo, samet akaydin, rossi, arao, king, pedro gibi masalsı bir sezon geçiren, top-class oyuncuları kadrolarına katmak için yarış halinde. suud ailesi, amerikan başkanı, elon musk, nadia komanaçi, fred çakmaktaş dahil herkes, fenerbahçeli oyunculara sahip olmak için her türlü bedeli ödemeye hazır gözüküyor. fenerbahçeli oyuncuların adeta küresel bir fetiş haline gelmesinden korkan birleşmiş milletlerin yakın zamanda "kısa sürede dünyada fenerbahçeli oyuncu krizi yaşanacağına dair endişe verici söylentiler duyuyoruz. kimse korkmasın. satılacak hala yeteri kadar fenerbahçeli futbolcu var. paniğe gerek yok" şeklinde bir duyuru yayımlaması bekleniyormuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın