resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 5135
    kerem kariyerinin en iyi performansını arkasında çok agresif bir hücum bek (patrick van aanholt) ile torrent döneminde vermiş bir oyuncu. bu son sene skor katkısı çok daha fazla olsa da 2021-22'de hücumda 1 numaralı hedef olarak yaptıkları daha zor bir işti.

    o dönemde van aanholt ile uyum sağladıktan sonra kanal seçimlerini çok disiplinli şekilde yapmaya başlamış ve çok pozitif katkılar vermişti.

    kerem'i arkasında bazı yazarların çok istediği gibi hücuma çıkmayı reddeden, atletik bir savunmacı beki en son gördüğümüzde (sam adekugbe, aslında hatay'da hücuma çıkardı ama bizde yarı sahayı geçmemeye yemin etmişti) galatasaray'daki en zayıf dönemlerini geçirdi. o dönemki sözlük yorumlarını okuyabilirsiniz. kazımcan 11'e girince icardi ile tekrar havaya girip "canım kerem" oldu.

    takımın tüm sol bek planlaması hocanın ve yönetimin hemfikir olduğu şekilde hücumcu bir bek üzerine yapıldı. angelino ve borna sosa hedeflendi, maliyet farkı (sosa 10 milyon altına düşmüyordu) ve okan hoca'nın hayranlığı ile angelino tercih edildi. yedekte kazımcan da benzer tipte bir oyuncu.

    oyuncuya iyi kötü denmesi önemli değil, bu neslin taraftarı zaten balık hafızalı. ama kerem'in nasıl oynadığını iki maçta unutmak da ayrı iş bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın