resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 5128
    angelino gelmeden önce kerem gibi ikili varyasyonlara girmeyen, aldığı her topla içeri kat etmeye çalışan, son pas meraklısı bi oyuncunun arkasına oyun kurucu almanın ne derece saçma olduğundan bahsetmiştim. yaparsak sonucunda kerem'i durduk yere eleştirilerin hedefi haline getiririz diye de eklemiştim ki, daha hazırlık maçında patlak verdi. (bkz: #3648017)

    elinde 2 senedir double double yapan bir oyuncun varsa arkasına alacağın ismi de bu oyuncuya göre seçersin. yani defansif yönü kuvvetli atlet bi süpürücü bulmak bu kadar zor olmamalı. hiç bir varyasyona girmeden angelino'nun %30'una ulaşması bile mümkün değil. hepsini geçtim kazımcan'la çılgın atan bi oyuncunun milli takımda çok daha iyi bir oyuncuyla oynamasina ragmen linç yemesinin mutlak sebebi direkt olarak bu zaten.

    özetle ortasaha'da 3'lüye dönmek gibi angelino'ya destek verebilecek tercihlere yönelmez de bu şekilde devam etmeye çalışırsak, nispeten kolay maçlarda idare edeceklerini, ligin ilk çeyreğine kalmadan da patlak verip kerem'in kesik yemesiyle sonuçlanan bir sürecin arifesinde olduğumuzu dşünüyorum. zira rashica gelirse net bir şekilde angelino'nun önünde kullanılmaya başlar ki, profil olarak da cuk diye oturuyorlar zaten.

    yanlış olmasın, elimizdeki en değerli türk oyuncu kendisi. ama sırf kaliteli oyuncu alalım, isim getirelim diye transfer yapınca saha içinde böyle sindirebiliyorsunuz kendi kendinizi.

    bir ihtimal daha var o da sag acik olmak mi dersin.

    (bkz: 18 temmuz 2023 sturm graz galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın