• 68
    bence güzel bir fikstür olmuş.

    bu ligin en zor anadolu deplasmanları konya, kayseri gibi ekipler. bunlardan kayseri ile henüz hazır değillerken ve biz de görece daha hazır haldeyken ilk haftadan kurtulacağız. konya ise son 2-3 senedir deplasmanda bize zorluk çıkaran ekip. ona da son hafta gideceğiz. şampiyonluk o maça kalırsa allah'ın izniyle yeneriz. konya gibi bir deplasmana çıkmadan lig bitmiş olabilir. ha keza kayseri maçı da öyle olacak; bu zor deplasmana ilk maçtan çıkmak bence iyi. ligin hararetli kısmında bu deplasmanı oynamayacaksın. trabzon gibi zorlu bir ekip ile de yine ligin başında, takımları henüz hazır olmadan evinde oynayıp geçmek de güzel. bu bakımdan puan kaybı olasılığı yüksek olan 3 maç iyi haftalara denk gelmiş.

    sivas deplasmanı sanırım aralık ayına denk gelmiş. evet kış günü iyi değil gibi görünüyor ama artık aralık ayı o kadar da soğuk değil. ocak'ın ortası, şubat ve mart başı çok daha dezavantajlı olurdu.

    fenerbahçe'yi de yine sondan bir önce bize yollamışlar. iyi madem, ola ki şampiyonluk bu maça kaldı yine avantajlı olan biziz. kendi evimizde olacağız.

    ikinci devre alanya, adana deplasmanları son haftalara girerken oynanacak. bu takımların son durumu nedir, bu sene iyi olacaklar mı bakmak lazım. yoksa sorun teşkil etmezler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın