• 365
    --- alıntı ---

    herkese iyi günler, kendime ayırmam gereken birkaç gün sonra buradayım ve size biraz ne oluğunu anlatmak istiyorum;

    çarşamba günü, seyehatlerden önce veya yılda bir kez yaptığım gibi, kendi başıma rutin testler yaptırmaya karar verdim. bazı değerler yanlış çıktı ve daha fazla test yaptırmak için hastaneye yatmayı tercih ettim. perşembe günü yine kendi isteğimle, o klinikten bu alanda uzmanlaşmış başka bir yerde daha fazla test yaptırmak için ayrıldım. ilk test sonuçlarımı daha fazla bilgiyle tamamlamak için bunu yaptım.

    bir anne gibi, korkularımı ve endişelerimi çocuklarımdan saklamaya çalıştım. özellikle henüz kesin bir teşhisim yokken. ne yazık ki, cuma günü çocuklarım, benim bile sahip olmadığım teşhisin bilgisini bir gazeteci tarafından öğrendiler. tıpta her şey kesin değildir ve o anda ilk testimin üzerinden henüz 24 saat geçmemişti. çocuklarım her zaman her şeyi benden öğrendi, onlarla her zaman konuştum ve bu durum istisna olmayacaktı. ama bunu daha fazla tetkik ve test sonucuyla yapmayı tercih ederdim; ve her şeyden öte, kendi uygun gördüğüm bir zamanda.

    aileme, her arkadaşıma ve hepinize bana olan sevginizi gösterdiğiniz için teşekkür ederim. şu anda evimdeyim, daha fazla test yapılmayı bekliyor ve bu işlemleri yapan profesyonellerin yönergelerine uyuyorum. bunları gizlilik içinde tutacağım, özellikle çocuklarımı korumak için.

    --- alıntı ---

    şeklinde çevirebileceğim bir açıklama yapmış. seyehat etmeden önce ya da yılda bir yaptırdığım check-up'lardan biri diyor. sanırım icardi ile türkiye'ye seyehat etmeden önce yaptırmak istedi. ulan şansa bak ya. hakikaten şans yok.

    lösemi iddiaları için sanırım daha testlerin üstünden 24 saat geçmemişti ve teşhisi ben bile bilmiyordum çocuklarım gazetecilerden duyduğunda diyor. bu duruma sitem etmiş. en sonda da daha fazla test yaptıracağız demiş. kesin bir durum yok anladığım kadarıyla. bu iyi haber.

    bu iş biraz zaman alacak gibi duruyor. yengemize geçmiş olsun. minimum 1 hafta bekleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın