• 299
    sports digitale'nin fenerbahçe'nin gayri meşru yıldızlı logosunu kullanması sonrası gelen tepkilere açıklama yapmak adına twitter'da avrupa fatihi isimli bir space odasına katılan muhabir.

    kurumunu ve kendisini savunma şekli çok garip geldi bana. kendisinin belirttiğine göre fenerbahçe bakanlıktan futbol branşında kullanmak üzere 5 yıldızlı bir logo tescil etmiş ve bunu tüm medya organlarına gönderip bundan sonra bu logomuzu kullanacaksınız demiş. bu cepte.

    tff'nin resmi web sitesinde ise fenerbahçe futbol takımının logosu yıldızsız olarak kullanılmakta. yani fenerbahçe bakanlıkta tescil ettirdiğini iddia ettiği logosunu tff'ye bağlı hiçbir kurum veya organizasyonda kullanabilme durumuna sahip değil. tff bildiğiniz gibi en son rezalet bir karar alarak 1959 öncesi mahalli liglerin şampiyonluk hesabına katılıp katılmayacağıyla ilgili bir komisyon kurulacağını açıklamıştı. komisyon kurma kararı ne kadar hukuk dışı ve rezalet bir karar olsa da bu komisyonun kararı çıkmadan tff'ye bağlı herhangi bir organizasyonda fenerbahçe'nin 5 yıldızlı logo kullanma hakkı yok. bu da cepte.

    şimdi bu arkadaş diyor ki bütün medya kuruluşları olarak bizler tff'nin kararını bekliyoruz. buraya kadar tamam. peki o zaman adama demezler mi siz madem tff'nin tescil ettiği/edeceği logoları baz alıyorsunuz o zaman bu karar çıkana kadar neden halihazırda tff tarafından belirtilmiş kuralı uygulamıyor da, fenerbahçe'nin bakanlıktan tescil ettirdiği gayri meşru logosunu kullanıyorsunuz? e demek ki tff kurulundan fenerbahçe aleyhine bir karar çıkarsa da sizin gibiler yine bakanlık tescilli logoyu kullanabilecek. bu durumda tff'nin kararının bir önemi yok sizin için demek ki.

    abicim bakın kaç gündür haksızlığı haklı gibi göstermek için debeleniyorsunuz. debelendikçe daha da saçmalıyor ve agresifleşiyorsunuz. bunun sonucunda tüm futbol ortamının sırf sizin şımarıklığınız yüzünden gerilmesine sebep oluyorsunuz. bunu bilerek yaptığınızı da saçma sapan argümanlarla kendinizi savunmaya çalışırken rezil olmanızdan anlıyoruz zaten. siz insanları aptal mı sanıyorsunuz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın