resim
Leonardo Neoren Franco
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Arjantin
  • 824
    geldiğinde sevinenlerden biriydim. boru değil, adam la liga'da en fazla forma giyen yabancıydı. yıllarca atletico madrid'in kalesini korumuştu başarılı bir şekilde. fm 2009'da da bizim aldığımız şekilde, bedavaya, alırdım hep galatasaray'ıma. başarıyla korurdu kalemi.

    fakat geçirdiği bir sezonda pek fazla birşey katamadı. standartlarda bir kaleci kendisi. atletico madrid'deyken standartların üzerinde olduğunu ben mi yanlış gördüm yoksa buraya mı ısınamadı bilemiyorum. ancak takıma kattığı bir şey yok. 1-2 tane güzel kurtarışlar yaptığı maç hatırlıyorum yine de hakkını yemeyelim. ama volkan kazması bile zaman zaman coşup maç kazandırabiliyor. çok hata yapmasına rağmen, hatalı olduğu zamanlardan çok güzel oynadığı maçlar var. leo'da bu da yok. 1-2 tanesi dışında pek hata da yapmıyor. fakat maç da kazandırmıyor. gencecik cevher var elimizde, ufuk. bu adamın yaptığını ufuk şuanki haliyle yapar. franco eskiden iyi bir kaleciydi belki. ama şu haliyle bizim takımda aykut'un, hatta ufuk'un yedeği olmalıdır. ben şahsen kestim biletini sezon sonu için.

    yalnız yönetim göndermez ise de neden göndermedin diye sallamam. çünkü bir kalecinin yapabilecekleri sınırlıdır zaten. 1'den fazla iyi özelliği olanları, ünlü, büyük, efsane olurlar. ama en az bir tane iyi olduğu bir özelliği olmalıdır kalecinin. ne bileyim, refleksleri olsun, yan topları olsun, 1e 1'leri olsun. bu arkadaşta hiç bir iyi özellik göremiyorum ben. ama buna rağmen olur da rijkaard gönderilmesini istemezse, kalmalıdır. yönetim her türlü taraftar ve medya baskısına karşı durup, rijkaard'ın kararını uygulamalıdır. gerçi rijkaard'ın da kalmasını isteyeceğini zannetmem, zira kesiği yedi son 2 haftadır.

    velhasıl, sezon sonu gönderilmelidir. takıma artı bir şey katmayan biri tutulmamalıdır takımda. galatasaray gibi bir kulübün oyuncusu olmak için standartların üzerinde olmak lazımdır, leo franco'nun aksine.

    not: nonda mı kewell mı tartışmalarında asla leo franco gitsin diyenlerden olmadım. zira o dönemde göndermek hata olurdu. çünkü sezon başından beri doğru düzgün maça çıkmamış aykut veya ufuk'un öyle önemli maçların olduğu bir dönemde pat diye kaleye geçmesi riskli olabilirdi. ama sezon sonunda gönderilmemesi için bir mahsur görmüyorum.

    edit: saçmalama düzeltmesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın