aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 93
    kendilerini severim, sayarım ama ayrılmama nedenlerini bir türlü anlayamıyorum.

    erinç bilican daha önce burada açıklamıştı ama maalesef ki mantıklı bulmadım. çünkü bahsettiği konular genellikle şahıslar üzerinden yapılan tartışmaları içeriyor. yani rakip takımların yöneticileri veya trollerinden biri saçma bir şey söylüyor, bunun üzerinde eski açık yorumcuları da eleştiriyor ve karşı taraftan bir linç geliyor. hiçbir takıma iftirada bulunmuyorlar, hiçbir takıma bel altı vurmuyorlar...
    hal böyleyken "yayın yönetmeni veya ortakları sürekli arkamızda durdu" tarzı savunmalar ikna edici değil. mesela fener'in sürekli haksız penaltı kazandığını veya kap açıklamalarında eksik rakamlar verdiğini; şampiyonluklarının şaibeli olduğunu söylemiyorsunuz. sadece karşı tarafın saçma sapan söylemlerine eleştiride bulunuyorsunuz.

    sports digital'in yayın yönetmeni ve ortağı böyle yapmıyor. galatasaray'ın kazandığı her maça şaibeli gözüyle bakıyorlar. lehimize verilen her karara yanlış, aleyhimize verilenlere ise doğru diyorlar. riva ve florya projelerinde, ali koç'a hesap bile soruyorlardı işte neden izin verdiniz diye?
    sadece bu da değil, holiganlıklarını yaptığı fenerbahçe'nin 3 yıldızlı armasını, 5 yıldızlı olarak gösteriyorlar ve bunu da aklımızla alay ederek "omoo tescooll edolldoo" diyorlar.
    yağız'ın zaten kanalın hesaplarını, admini olduğu fenerbahçe hesaplarıyla karıştırması da cabası!

    hal böyleyken o kanaldan ayrılmak için ne bekleniliyor cidden anlamıyorum.
    tamam, arkanızda durdu ama kardeşim sizin yaptıklarınızla, onların yaptıkları bir mi? sizler, deprem zamanı puan yağmacılığı yapan ahmet nur çebi'yi eleştirirken, murat zorlu gibileri ortada hiç neden yokken kulübümüze çirkin ithamlarda bulunuyor. yağız, aleyhimize her türlü algıyı yapıyor!

    diğer yazar arkadaşlarım gibi kısa yazmaktansa, uzun yazarak derdimi anlattım. onlar gibi kısa ve öz bir şekilde de, o kanaldan çıkmayıncaya kadar seyretmeyeceğimi belirtmek istiyorum.

    son olarak, insanlar sevdiklerine kırılır ve kızar diyerek cümlelerimi bitireyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın