resim
Leandro Daniel Paredes
Takım:Roma
Mevki:Ön Libero
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Arjantin
  • 380
    icardi transferinin gerginliğini çeken futbolcu. icardi bitmiş olsaydı kendisi de çok daha rahat ve sakin beklenirdi. üstüne bir de her gün ''paredes süre istedi.'' haberi dönüyor sosyal medyada. gören de zanneder her gün adamla konuşuyoruz, adam ''abi bana az daha süre verin.'' diye bizi oyalıyor. biz oyuncunun kendisiyle de kulübüyle de anlaştık zaten, maddi manevi her konuda anlaşma tamam. paredes açık açık ''farklı seçenekleri değerlendirmek istiyorum, bunun için biraz zaman verin.'' dedi. bunu da bizzat erden timur söyledi zaten. muhtemelen kendisiyle de bir süredir konuşulmuyor bile. biz alternatiflerine bakıyoruz, bir yandan da tabii paredes'e mesaj vermeye çalışıyoruz.

    yani adam gereksiz yere bir hedef haline geldi. burada her gün değişen, paredes'in tutarsız davrandığı falan bir durum yok ki. sonuçta ismi olan, etiketi olan, önemli seviyeler görmüş 29 yaşındaki bir futbolcu. temmuz başında direkt olarak süper lig'e gelmektense farklı opsiyonları da değerlendirmek istemesi anormal değil. herkesten metin oktay duruşu mu bekliyoruz? adam açık açık demiş bunu zaten. bunun şımarıklıkla falan ilgisi yok. geçen yıl da torreira koşarak gelmedi galatasaray'a ama bugün adamın hali ortada. kaldı ki paredes torreira'dan çok daha isimli bir futbolcu dünyada.

    şu an bu transferi çözerse zaman çözecek. onun dışında biz zaten kendi işimize, alternatiflerimize bakıyoruz. anlamsız bir öfkeyle adama yüklenmeye gerek yok yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın