resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6755
    şampiyon hocamız. kendisini gelişime çok açık bir hoca olarak görüyorum, taktik bilgiside bence üst düzey fakat kusursuz bir teknik direktör elbette değil.
    esas sınavını bu sezon vereceğini düşünüyorum çünkü başakşehir ile şampiyon olduktan sonraki sezon takımı beklentilerin çok üzerinde bşr performans verdi şampiyonlar liginde fakat ligde işler istediği gibi gitmedi. rotasyon yapma ve oyuncu değişiklikleri konusunda kendini geliştirmesi gerekiyor, genellikle ilk değişikliği 70. dakika civarı yapmak bana çok doğru gelmiyor. ayrıca geçen yıl tek kulvarda mücadele ettiğimiz için sakatlık olmadığı sürece aynı ilk 11 ile sahaya çıktık, bu sezon ciddi rotasyon gerektirecek maçlar olacaktır.
    bir diğer eleştirimde çoğu zaman 29-30 yaş bandında isimleri transferini istemesi, futbol bu 1-2 sakatlık ile birlikte tüm oyun sistemi çökebilir ve kötü bir sezon geçirebiliriz. ülkenin ekonomik şartları ortada,kötü geçen bir sezondan sonra ekonomik olarak düze çıkman için yapabileceğin tek şey bonservisten para kazanmak. şu an yusuf hariç tüm genç isimler fatih hoca zamanı alındı malesef okan hoca döneminde bu tip isimlere pek gidilmiyor, hocayı da anlıyorum ilk önce yerini sağlamlaştırmak istiyor ama bence kendine güvenmeli, genç oyuncularla birlikte de bir başarı yakalayabilir çünkü takımda çok fazla tecrübeli isim var. neyse kendisine çok güvenmiyorum umarım üzerine koyarak devam edip yıllarca takımımızın başında kalır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın