resim
Leandro Daniel Paredes
Takım:Roma
Mevki:Ön Libero
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Arjantin
  • 379
    teklifi reddetmediğini ama daha yüksek seviye takımlardan teklif beklediğini düşünüyorum. kendisini zenit döneminden beri beğenerek takip ederim. özünde bir defansif oyun kurucudur. uzun ve kısa paslarda gerçekten a sınıfı. topun kıymetini çok iyi bilir ve tempoyu belirleyen oyuncu olur. adı geçen ortasahalar arasında pas kalitesi en yüksek isim. defansif özellikleri bir oyun kurucuya göre fena değil özellikle oyuna sertlik katmayı iyi bilenlerden.
    torreira ile birbirini iyi tamamlayabilecekleri konusunda çekincelerim var. merkezde derinde oynamayı seven ve savunmadan çıkan topları ilk almak isteyen oyuncular, ikisinin varlığı takımın ağırlık merkezini geriye çekebilir zira paredes sergio oliveira gibi hücum aksiyonlarına giren ve hatlar arasında oynayan bir oyuncu değil. mobil denemez, sınırlı alanda oynar alanına hükmetmeyi sever, konfor alanından çıktığı zaman sıkıntı yaşayabilir. torreira'da her ne kadar arsenal'de ortasahada önde görev aldığı maçlar olsa da esas yeri savunma önü. olası paredes'in takıma katılımında pres gücünden ve enerjisinden yararlanmak için daha önde göreceğiz muhtemelen. bu ikilinin beraber oynadığı düzende merkez savunmasının geçtiğimiz sezona göre daha iyi olacağı aşikar bu da demek oluyor ki hücum oyuncularının enerjilerini daha çok hücuma harcayacağı bir yapı göreceğiz artık.
    torreira varken yanına alınması gereken oyuncu profili daha farklı olmalı diye düşünüyorum. paredes'in 6 numarada oynaması daha iyi oyun kurmak, torreira'nın 6 numara olması daha iyi savunmak demek ben olsam ikinciyi seçerdim. paredes ortasahada sağ ve sol içleri hiç oynayamaz demiyorum ama oyuncuyu farklı bir role dönüşmüş olur kalitesiyle de iş yapabilir ama bu kadar değişkene başvurmak yerine daha uyumlu profiller seçmek daha mantıklı olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın