• 6833
    son transfer hamleleri gereksiz tedirginliğe sebep olan takım. birkaç yıldır öyle ya da böyle, belki işin içine başka hesaplar sokarak, belki şişirme yoluyla ama bir şekilde iyi satışlar yapıyorlar. bu doğru. ama parayı da olduğu gibi çarçur ediyorlar. arda güler'den kazandıkları 20 milyon euroyu hatta gelip gelmeyeceği bugünden belli olmayan 10 milyon euroluk bonusu dahi dusan tadiç ve dzeko'ya verdiler. maksimum alacakları katkı 2 yıl. o da üst düzey değil. ki bu iki oyuncu da söylemleri ve hareketlerinden anlaşılacağı üzere duygusal milliyetçi arkadaşlar ve eşyanın tabiatı gereği düşmanlar. fenerbahçe bir dostluk pozu falan paylaşır sosyal medyada ama sezonun ortasına doğru kavga haberleri gelir.

    evet, kötü oyuncu değiller. hatta prime dönemlerini düşünürsek iyi oyuncular ama yaşlılar. biz geçen sene yüksek tempo oynarken özellikle ligin sonlarına doğru mertens ve mata'da gördük yaşın önemini. ki bizim takımımız koşan, ısıran bir takımdı. ligin başlarında daha hiçbir takım fiziksel ve taktiksel olarak tam oturmamışken alacakları birkaç gollü galibiyetle taraftarın gözünü boyar, ligin ortasına doğru ismail kartal'ı göndermenin hesaplarını yaparlar.

    2023 yazında rakipleri olarak beni endişelendiren tek transferleri dominik livakovic. ama o konuda da çok büyük soru işaretleri var. yetenekli kaleci ama 30 yaşına geldi ve 10 milyon euroluk avrupalı kulüpler için çerez parası niteliğindeki bir sözleşme fesih maddesine rağmen bugüne kadar hiçbir avrupa kulübü almadı bu arkadaşı. bir konsantrasyon ve alışamama durumu yaşanırsa ki bence olabilir, orada da karavana atmış olurlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın