resim
Leandro Daniel Paredes
Takım:Roma
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.80
Uyruk:Arjantin
  • 363
    gelirse galatasaray'ın ofansif organizasyonuna büyük katkı sağlayacak defansif orta saha oyuncusu.

    ancak bariz dezavantajları var.
    bir defa yaşı 29.
    ikincisi torreira berkan uyumunu, takıma sağladığı katkıyı herkes gördü. bence galatasaray'ın oyun yapısı için daha berkan gibi sahanın tamamında takıma +1 yaratacak oyunculara yönelmesi lazım. ben mesela kadro yapımızda berkan'ı şu an oliveira'nın önünde görüyorum. takımdaki her futbolcun klas olamaz. dinamik futbolculara da ihtiyacımız var.

    berkan geçen sezon oynadığı her maçta çok pozisyona girdi. bu sezon da aynı çizgiyi devam ettiriyor hazırlık maçlarında. adamın bitiriciliği yok malesef. ortalama seviyede bile olsa 10 gol katkısı verebilir ligde. ancak bu hali de çok gol atacaktır.

    defans diyorsun adam orada, geçiş diyorsun adam orada, ceza sahası içi koşusu diyorsun adam orada. üstelik ayağı da kötü değil. oyuncuya 13. olduğumuz sezon dolayısıyla büyük bir önyargı var diye düşünüyorum. ama dinamizmi sahada galatasaray'a çok şey katıyor.

    okan buruk'un açıklamaları aksine orta sahaya 1 değil 2 oyuncu ihtiyacımız var bana göre. biri berkan tarzı bir futbolcu. daha iyisini alabilirsek tabi çok güzel olur, diğeri de torreira'nın yedeği olacak bir futbolcu.

    bu arada torreira'nın sakatlığında mevcut kadro yapımızda şampiyonlar ligi 2. ön eleme turu ilk maçında sahaya berkan, oliveira değil de kaaan ayhan, berkan ikilisi ile çıkmamız daha doğru olur diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın