• 6822
    en tehlikeli oyuncusu hala hakem olan takım.
    23/24 sezonunda yerli kaleci ilüzyonundan kurtulmuşlar. geçen sezon altay her geleni içeri alıyordu. bu bakımdan güçlendiklerini söyleyebilirim.
    ön hatlarında ise dzeko'yu ciddiye alamıyorum. mesut özil'e kapıyı gösteren ismail kartal bir süre sonra orada batshuai'yi tercih etmeye başlar ki, bence aslında tadic, szymanski gibi yaratıcı ofans oyuncularının olduğu kadroda enerjisi ve pres gücüyle takım olma olgusuna büyük katkı yapacaktır. bir sağ kanat alacaklar. o bölgeye de çalışkan bir isim almaları gerekiyor.

    tüm fenerbahçe forumlarında ismail yüksek türkiye standartlarında kafadan 11 yazılıyor. ismail yüksek ortalamanın bir tık üzeri bir futbolcu. bana göre ismail yüksek a planları olursa o bölgede zayıf kalırlar. yanına yazacakları isim ise şimdilik muamma. sağ kanada mert müldür, sol kanada ferdi diyorlar. bence ferdi'nin mevkisi kaydırılacaksa orta saha olmalı. ama keyifleri bilir. oyuncunun performansını düşürecekler. mert ise ciddi sakatlıklardan sonra nasıl döndüğü belli olmayan bir isim. form tutarsa türkiye için net şekilde yeterli bir oyuncu.

    ancak şunu söylemek lazım. 3 tane türk oynatma zorunluluğun varsa yola 3 tane türk ile çıkamazsın. en az a takım kalitesinde 5 tane türk oyuncun olmalı ki rotasyon yapabil.

    bekleyip görelim. hakemler geçen sezon yaptıkları gibi kollarlarsa rakibimiz olurlar. kollamazlarsa iyi bir kadro ile 2.'lik için beşiktaş ile çekişirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın