• 6815
    moda tabirle berbat bir kadro muhendisligine sahip takim. evin eksigi nedir bakmadan markette ne varsa toplanmis alisveris sepeti gibi. sonra eve gidip bir bakiyorsun yumurta, ekmek falan almamissin ama luppo almissin.

    ısmail kartal'in tek forvet oynattigi sistemde elinde dzeko, batshuayi ve daha 3-4 forvet var. adam gibi sag acik yokken sol acikta ryan kent alinmasina ragmen hala sol acik transferi zorlaniyor zaha maha. o kadar forvet varken ve szymanski'ye o kadar para bayilmisken hala tadic aliniyor. yerli oyuncu zorunlulugu varken livakovic ve 2 yabanci stoper transferi yapiliyor. bu kadro cok fena patlar bana gore.

    ozellikle batshuayi, tadic gibi isimleri buyuk hoca ismail tek forvetli sisteminde kanatta oynatmaya baslatinca bu isimler kazan kaldirmaya baslar.

    stopere o kadar transfere ragmen yerli kuralindan dolayi mecburen serdar aziz'i oynatmalari, hatta daha da kotusu orta sahada ismail'i oynatmalari muhtemel o da ayri komedi.

    ben olsam fener kaleci transferini acikladigi an altay bayindir'i bir yoklardim yedek kaleci icin. piyasada adi gecen gunay'dan falan daha iyi ve potansiyelli bir kaleci oldugunu dusunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın