• 6806
    öyle veya böyle iyi futbolcu alarak kadroyu resetleyeceklerdi, her sene böyle olmuyor mu zaten.

    aldıkları her topçu için güçleniyorlar demek çok doğru değil. bunlar her yaz transfer şampiyonu oluyorlar, her yaz aynı terane. bataklığın üzerine 100 milyon dolarlık ev yapsan ne olur yapmasan ne olur. temelleri sağlam değil. boşta olan, isim yapmış kim varsa alıyorlar işte; hiçbir plan dahilinde yapıldığına inanmıyorum.

    başlarındaki hoca iyi bir hoca değil, başkanları bu işten anlamıyor, sportif direktörleri kimdir bilmiyorum. oyuncu almak kolay, önemli olan ritim tutturmak.

    ayrıca crespo, arao, ismail yüksek, mert hakan yandaş adlı mahşerin 4 atlısı yerine kaliteli oyuncu almadıkları sürece hiçbir şey olmaz. önemli olan o mevkii.

    ha anadolu kulüplerinin hali ortada bu gerçek. geçen sezon azıcık sorun çıkaran sadece 2 takım vardı. onlar bu haldeyken yine 20-25 maç arası kazanırlar ama biz en kötü geçen seneki gibi oynarsak sorun yok. gerçi bunlara destek olmasa o maçları da kazanamazlar da neyse. ben yine de söyleyeyim dedim; çünkü o işler de her sene oluyor. her sezon başında eskisinden daha fazla destek alamazlar diyoruz ama her defasında yine şaşırıyoruz. ben şimdiden daha ilk maçtan 3 kırmızı, 2 penaltı bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın