resim
João Félix Sequeira
Takım:Atlético Madrid
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:24
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 173
    muhtemel adresi olarak psg konuşuluyordu ama l'equipe haberine göre psg kulübü çakal menajer jorde mendes'in bu isteğini geri çevirmiş.

    https://www.lequipe.fr/...toile-au-psg/1408540

    net kılçıksız 7 milyon euro kazanıyor. 2 eylül'e kadar kulüp bulamamaya devam ederse %1 ihtimalimiz belki, o da belki olabilir.

    şu an için %0 ihtimalimiz var. oyuncu baba kulübe gitmek istiyor. aston villa'yı ağır hareketler eşliğinde reddetmişti. ancak haberlere göre aston villa dışında ilgilenen kulüp yokmuş.

    oyuncunun en büyük zaafı klasik 10 numara yada 2. forvet oynatan büyük takımın piyasada olmaması. ne ingiltere'de big 6, ne italyada şampiyonlar ligi ekipleri, ne ispanyada real-barça, ne almanya'da bayern-dortmund-liepzig.

    bir ihtimal barça olabilir gibi duruyor ama oradan da mendes bir şey çıkaramazsa oyuncunun seçenekleri gerçekten çok daralacak. aston villa hamlesi gelebilir ağustos sonu gibi.

    atletico madrid bağırsaklarına kadar giren 127 milyon euro'dan biraz kurtarmanın peşinde. önce satmak isteyecekler. 50-60 allah ne verdiyse kafi diye bakarlar. aston villa bu paraları osura osura verebilecek güçte. ağustos'un son haftalarına kadar da kiralamayı düşüneceklerini sanmıyorum. ha kiralamayı düşünseler bile hayvan oğlu hayvan gibi bir kiralama bedeli istiyorlar. chelsea'den 11 milyon euro almışlardı. şu ana kadar bir yere kiralanmadıysa yine bu tip absürt bir para istedikleri içindir.

    bizim mesela o %1 şans yüzümüze gülse, bir de oyuncunun maaşını bölüşmemiz falan gerekecek. biliyorum imkansız oğlu imkansız bir şey. icardi ile falan kıyas kabul etmez yani oranların düşüklüğü. sebebi de oyuncunun kendisini hala dünyanın en büyük 10 kulübünde oynayacak seviyede görmesi. şampiyonlar ligi oynamayan kulübe gitmem demiş. en azından oradan yatmıyoruz *.

    ama galatasaray'ı instagram'dan takip etmesi de işte insanın içindeki o %1 ihtimali diri tutuyor. gerçi aston villa'ya ezik diyen adam bizi de hacamat eder.

    tam ama tam bizim sisteme "cuk" diye oturacak adam. garibanın yüzü gülür mü be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın