resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Hatayspor
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2344
    bazı taraftarlarımızın ya gözünden kaçan ya da bilerek gözden kaçırdıkları bir durum söz konusu transferi konusunda... kendisi takımın as forveti hatta ikinci forveti olarak bile alınmadı, büyük ihtimalle üçüncü forvet olacak rotasyondaki... ha keza dördüncü bir forvete bile ihtiyacımız olacak bu sene bence ki o konuda da eren aydının kullanılması taraftarıyım.

    yuvarlak hesap 60 maç yapacağız bu sene, bunun kart cezası-sakatlığı*- yoğun fikstürde yorgunluğu olacak. üzerine hala başımızda sallanan bir yabancı oyuncu kısıtlaması mevcut. bu sınırlama şu anda en çok beşiktaş ve fenerbahçeyi sıkıştırıyor. kendimize yerli üçüncü forvet kazandırırken bir yandan da beşiktaş dan eksiltiyoruz bu opsiyonu. eğer maddi olarak bizi sıkmayacak ve hatta kendisini de baskı altına almayacak bir anlaşma yaptıysak ne mutlu bize.

    kendisi için de son şansı artık, ya ilk geldiğindeki gevşekliği bırakıp beklenen ve istenen atlamayı gerçekleştirecek... ya da kaybolup gidecek. her iki senaryoda da galatasaray kazanır doğru şartlarda anlaşıldıysa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın