resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2323
    maalesef bazı arkadaşlar gibi iyimser bakamadığım topçumuz. ilk kiralandığı dönemde 1 golle şampiyonluğu kaçırdık ama suçu onda bulmuyorum. mostafa gibi bir forvet varken kendisinde ısrar eden teknik heyetin suçuydu bu. ama ertesi sene kiralandığında "takım kötüydü" demek olmaz. o kaos sezonunda bile morutan başlarda parlıyordu, kerem aldı başını gitti, nelsson ve marcao taş gibiydi.

    o sezon taylan, emre kılınç, berkan gibi düşüşe geçen isimler oldu ama çıkışa geçen isimler de vardı. halil çıkışa geçen isimlerden biri değildi.

    burak yılmaz'ı sevmesem de gol kaçırdığında en azından iki eliyle kafasını tutup tepki veriyordu. ben takımımda böyle adamları görmek istiyorum. gol kaçırınca sinirden çimi yumruklayacak, direği tekmeleyecek adamlar lazım. halil'in gol kaçırdığında yaptığı şey eblek eblek bakıp, sümkürmek oluyordu.

    böyle bir oyuncuya "transfer çalımı" demek komik. beşiktaş'a gitse sevineceğim bir oyuncunun takımıma katılmasını hoş bulamam. uçak bileti olayları fanatik eğlendirir sadece.

    neyse, yine de okan hoca'nın elinde ne olacak göreceğiz. umarım bu yazdıklarımı bana yedirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın