resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2314
    iyi mi kötü mü olduğunu anlamamız için 2021 sezonu yeterli bir done değildir. o sezon kerem hariç topçuya benzeyen oyuncumuz yoktu. buna boey ve morutan da dahil. yani kısacası o kaos ortamında messi de olsa gömülecekti.

    geldiyse hayırlısı olsun. bonservisi yoksa ve sabit ücreti düşükse denemekte fayda var. başımızda okan hoca gibi rasyonel biri varken kimseden süre çalamaz. çalacak olsa geçen sezon yusuf ve yunus çalardı.

    aklımda kalan en net olumlu özelliği fuleli olması, çalım yeteneğinin gayet iyi olması ve birden iyi hızlanabilmesiydi. kötü özelliklerine hiç girmeyeyim çünkü o sezonu unutmaya çalışıyorum.

    bir de bu arkadaşın kerem ve lyundama ile olan bir videosu var havalimanında çekilen. orda lyundama ayısı halil'e lise önünde bekleyen serseriler gibi sataşmıştı. bu kardeşimiz de sessiz bir şekilde a... koduğumun demişti. o gün güldük geçtik belki ama bu videodaki görüntü bile o sezon ne denli bok çukurunda olduğumuzu gösteriyordu. nerede geçen seneki arkadaşlık ortamı, nerede bu olaydaki gerginlik. halil resmen dayak yemekten korktuğu için lyundama'ya bir şey diyememişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın