• 268
    --- alıntı ---

    gstv iphone’da!

    galatasaray’dan bir ilk daha. geçtiğimiz hafta resmi web sitesi galatasaray.org’u iphone özel tasarımını yayına alan galatasaray, şimdi de resmi televizyonu ile iphone’da yer alan ilk kulüp televizyonlarından birisi olarak taraftarlarının karşısına çıkıyor.

    türkiye’de sadece kulüp kanalları arasında değil, tüm spor kanalları baz alındığında ciddi bir izlenme oranına sahip olan ve digiturk 75. kanal’dan izlenebilen gstv, galatasaray.com üzerinden yaptığı yayınla tüm dünyaya online ulaşmasının ardından şimdi de iphone application store’lardan kısa bir süre için ücretsiz indirilerek dünyanın her yerinde ceplerden de izlenebiliyor.

    galatasaray’ın ana sponsoru türk telekom’un liderliğinde ve projeye altyapı desteği sağlayan mobiltürk’ün çalışmaları ile hayata geçirilen bu proje, teknolojiyi en yakından takip eden kulüp olan galatasaray’ın resmi televizyonunu tüm dünyaya taşıyor.

    gstv iphone uygulamasını apple application store’dan ücretsiz indirebilir ve kısa süreli ücretsiz izleme olanağından yararlanabilirsiniz.

    gstv, teknolojinin olduğu yerde.

    --- alıntı ---

    http://www.galatasaray.org/...raytv/haber/6700.php
App Store'dan indirin Google Play'den alın