resim
José Ángel Esmoris Tasende
Takım:Roma
Mevki:Sol Bek
Yaş:27
Boy:1.71
Uyruk:İspanya
  • 284
    alabileceğimiz en iyi hücum bekini almış olduk. angelino çok sıradışı bir oyuncu her anlamda. teknik kalitesi o kadar iyi ki bir ofansif ortasaha kadar hücum gücü demektir. aksiyonlara seviye atlatır, mesafe farketmeksizin müthiş top atıcıdır ileri hat oyuncularını mükemmel besler, geriden oyun kurulumunda kalite katar, bindirme sıklığı çok iyidir. topsuz oyunda sürekli hareket halinde olduğu için pas akışını sağlayacak oyuncuların başında gelir takımda.
    eksi yönü bilindiği üzere savunması. üçlü de oynasanız dörtlü de oynasanız savunma yapma konusunda oynadığı takımlar seviyesinde sıkıntı yaşadı. dayanıklılığı zayıf ve savunma azmi hücuma göre tam tersi. 1.71 boyu hücumda çabukluğu getirse de savunmada zaafiyet yaratıyor ve fiziksel üstünlük kurulması kolay bir oyuncu haline dönüşüyor. ben ligde çok sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum ama avrupa maceramızda buna göre bir plan gerekebilir.
    transferiyle birlikte oyunda dengeyi sağlama konusunda artık iş okan buruk hocaya düşüyor. angelino gibi bir hücumcu bekiniz varsa ona göre oyun kurgulamak zorundasınız. bir kere hücumda getireceği artı çok ama çok fazla. oyunu yarı sahada oynayan bizim gibi takımlar için bekten alınacak hücum katkısı çok önemli bir konu. savunma konusunda ortasahaların defansif katkısı ve ters kenarda oynayan boey'a verilecek savunma sorumlulukları daha önemli hale geldi artık.
    hoffenheim'da çok takip edemedim ama nagelsmann'lı leipzig'de kanat bekte özgürleştiği 3'lü savunma dizilişinde inanılmaz performans göstermişti orada kendisinden çok etkilenmiştim hücumda tek kişilik takım gibiydi. kariyerine city, leipzig ve hoffenheim yazdıran bir oyuncuyu 26 yaşında bu rakamlarla kadroya katmak çok büyük iş. emeği geçenlerin eline sağlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın