resim
Olimpiu Moruțan
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 1927
    bir önceki hazırlık maçında da söylemiştim 14 temmuz 2023 austria wien galatasaray maçında da söylemek elzem oldu, bu çocuk doğru bir değişim geçirmiş pisa da... herkes kanat rotasyonuna yazıyor ama bence dries mertens yedeği/rotasyonu olarak kalması lazım, şimdilik görüntüsüyle bunu hakkettiğini gösteriyor 2 maçtır. kanat olarak milot rashica hala elzemdir bizim takım için ve bence tartışmaya kapalıdır.

    dikkatimi çeken en büyük değişim denge ve güç olarak inanılmaz seviye atlamış. geldiği ilk sene hafif bir rüzgar esse ya da biri üflese yere düşüyordu... hazırlık maçlarında yılmayan, yıkılmayan bir görüntü sergiliyor temaslı oynayan rakiplere ragmen. bu güçlenmeyi de kalıp* alarak değil (yusuf demirin yaptığı gibi üst gövde kalınlaştırmadan) varolan vücut yapısını koruyarak, atikliğinden ve hızından ödün vermeden yapmış. yetenek konusunda zaten bir sıkıntısı yoktu, italya erasmusundan sıkı döndü.

    dip not: kendisi üzerinden diğer oyuncularımızın** gömülmesine son derece karşıyım. her oyuncu birbirinden farklı meziyetlere sahip olduğu gibi , hocaların da her oyuncudan beklenti, istek ve verdikleri görevler de farklı olabilir. kendi oyuncularımızı gömmek yerine seçim ve değerlendirmeyi okan buruk hocamıza bırakmak en iyisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın