resim
Leandro Daniel Paredes
Takım:Roma
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.80
Uyruk:Arjantin
  • 339
    taraftar nezdinde 6 numara denince akıllara cristian baroni tarzı, josef de souza tarzı 3. stoperlik yapan sert ama kazma topçular akıllara geliyor. bu adam öyle bir 6 numara değil. savunması gayet iyidir ama alamet-i farikası savunma değil. bu adam hayvan gibi pasör. iyi şutör. ama yavaş bir oyuncu olduğu için bu özelliklerini geride konumlanarak kullanıyor.

    torreira ile taban tabana zıt bir oyuncu. uyumlu olmalarının sebebi de o. torreira basarken paredes pozisyonunu korur. torreira risksiz oynarken bu vatandaş 60 metreye top atar, baskıyı kırar. torreira'yı savunmadan top çıkartmak yerine serbest 8 gibi sağa sola saldırtıp, biraz daha incecilik isteyen oyun kurulumunu geriden bu arkadaşa veririz.

    bunun dışında iki 6 çok savunmacı mı oluyoruz diye endişelenmeye gerek yok. bu adam 10 numara tekniğinde 6 numara. ceza sahası koşularını da torreira yapar.

    transferinde de gecikmiş bir şey yok. adam teklifleri değerlendiriyor. paşa gönlünü dinliyor. zaten icardi'nin uçağı inmeden bu adam gelmez. yahu icardi'yi antremanda paredes'in karşıladığı bir senaryo hayal edebiliyor musunuz? aksine icardi "hoş geldin yeğenim aha burası bizim mekan" diye tanıtır etrafı.

    sabırsızlık yüzünden negatif yorumlara gerek yok. bize, hele oliveira denklemden çıktığında, set oyununa bizi yerleştirecek, oyunu kuracak adam lazım. o adamın oliveira'nın yarattığı savunma zafiyetini yaratmadan torreira'yı da özgür kılıp ona oyun kurdurma gereği duydurmaması lazım. set oyunu en büyük zaafımızdı. oliveira yeterine iyi kuramadı hücumu. çok basit top kayıpları yaptı. bu adam top kaybetmiyor. riskli paslarına rağmen pas yüzdesi %90'ların hep üstünde.

    azıcık sabır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın