resim
Leandro Daniel Paredes
Takım:Roma
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.80
Uyruk:Arjantin
  • 330
    şu anki paredes’i biraz isim hayranlığı sebebiyle fazla abartıldığını düşünüyorum. kağıt üstünde bu işler olmuyor. vakti zamanında seri lemina nzonzi filan doldurduk; özellikle seri’ye yapılan yorumlar acayip bir noktadaydı sonucu gördük.

    aslında adam fabrika ayarlarına dönse süper. arjantin liginde ilk çıktığı zamanlar bırak merkez orta sahayı 10 numaraydı. çok klas iyi bir pasör ve şutördü. sonra ne olduysa zenit’ten sonra oldu; sert bir 6 numaraya dönüştü. fiziği tarzı da nedense buna evrildi.

    toreira arkada tek kalınca daha kafası rahat etti kariyeri boyunca. 6 numara enjeksiyonu yemiş 2023 model paredes ile bir alan parselizasyon sorunu yaşamaları da olası.

    icardi’nin kankası olayı filan da iyi değil, en son sneijder de jong olayı bir kaygı fobi yarattı üstümüzde. bir de böyle 2 milyon euro üstü maaşlı çok topçu olunca da dengeyi şaşırıyoruz.

    sacha nelson kerem rashica sınıfından genç, mütavazi, enejik, hayalleri yüksek, 2 milyon euro maaş altında kaliteli bir orta saha alsak sanki daha şık olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın