resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2180
    eğer burada mutlu olmayacaksa kendisinin kötü olmayan bir fiyata satılmasına karşı değilim. kabul edelim avrupa'nın en büyüğü değiliz. ligimiz de çok göz önünde olmadığı için avrupada olimpik marsilya'dan hallice görülüyoruz futbol camiasında. son yıllarda avrupada da sallantılı bir performansımız olduğu için nelsson'un bizi nihai durak görmemesi, bir değişiklik arayışı doğal geliyor bana. aslında burdan kalkıp valencia'ya gitmesi kendi kariyeri için bir ilerleme olmayacak ama kendisini o arenada görmeden emekli olsa pişmanlık duyacak olan bir oyuncu nolursa olsun gitmek ister. bu noktada da biz bir üst basamağa çıkmak isteyen, avrupada büyük liglerin başaltı takımlarında direkt oyuncu olmak isteyen gençler için cazip bir yetiştirici imajına bürünmeliyiz. öyle oldukça yeni genç nelsson'lar bizimle çalışmak için can atsın. bizim 2 yıldır memnun kaldığımız oyuncu bugün gitmek istiyorsa ona tapulu malımız gibi davranmak yerine çeşitli kolaylıklar sağlanması hem bizim oyuncu çevirmeyi öğrenmemiz açısından önemli olur hem de bu tip oyuncuların bizi tercih etmeyi istemesi açısından önemli olur.

    18 milyon euro bandı iyi bir gelir. eğer bu civarda teklif varsa birkaç bonusla 20'ye tamamlanacak şekilde satılması hayırlı olacak gibi duruyor.

    not: ben kendisinin yerinde olsam muslera, boey, angelino, torreira, zaniolo, icardi, mertens, kerem, abdülkadir gibi gerçekten ortalama üstü oyuncularla dolu bir kadroyla bir sene şampiyonlar ligi denemesi yapardım. ama o standart bir avrupa kulübünü buna tercih ediyorsa kendi bilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın