• 482
    https://twitter.com/...197631883378689?s=20

    türk hikayeciliğine yeni bir ses yeni bir soluk getirmiş fantastik oluşum. memduh şevket esendal, ömer seyfettin hatta çehov mezarında şapka çıkarmıştır.

    benim asıl takıldığım kısım proje oldu. elemanı istanbul’a getirip tüm projeyi anlatmışlar ve o da süre istemiş. iyi güzel de proje ne? barı açıp ayla’la arayı düzelterek babayı yanlarına mı alıyorlar nedir.

    bence proje şu: “şimanskicim şimdi bizim normalde 3 yıldızımız var, 5 de federasyondan alacağımız var , e logonun içinde de ezelden 2 tane var etti mi sana 10 yıldız. 3 temmuz, 2012 karanlıkta kayanlar ve otobüs kurşunlanması şeklinde mağduriyetlerimiz de var. e lalelerimiz var, çakırlarımız, şimşeklerimiz de var. mhy gibi efsane komutanımız, kahveci gibi süperstarlarımız var, daha yeni arda’yı real madrid’e sattık, seni de 1 yıl oynatıp 25 milyona dn kötü napoli’ye satarız, basını da dert etme ne yağız ercanlarımız var bi bilsen allah seni inandırsın geçen sene jesus’u getirdik millet neredeyse dinden çıkıyordu, rakibe istediğini yap kart mart almazsın hadi aldın diyelim cezayı dert etme tahkim 6’ya 1 bizde, son olarak sana bir müjdemiz var. şampiyon olamasak da kupa töreni yapacaz. 1789 fransız ihtilali’nde psg ile özel maç yapmıştık onu da tescil edince kupa kaldıracaz.”
App Store'dan indirin Google Play'den alın