resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2231
    ilgilenmemize niye bu kadar tepki gösterildiğini anlayamadığım oyuncu.

    daha önceki entrylerimde de sürekli üzerinde duruyorum, o yüzden bıkkınlık gelmiş olabilir ama biz 2023-2024 sezonunda en az 53-54 maç yapacağız. bu da her mevkiinin yaklaşık olarak 5000 dakika oynaması demek. bu elimizdeki 1. done.

    2. done ise hepimizin malumu yabancı sınırı. bu sınır sadece sahayı değil, kadro yazım kurallarını da etkiliyor. takımdan kimsenin gitmediği takdirde bile neredeyse doluyuz.

    şimdi soru şu ? sizce icardi 4000 dakikaları geçebilir mi bu sezon ? tabii ki geçmesini isteriz ama bu ondan ve bizden bağımsız bir şekilde ilerleyebilir. sakatlık vs. durumlarından dolayı.

    2022-2023 sezonunda gomis- seferovic hatta barış ve zaniolo'nun en ileride olduğu maçlara başladık. yani bu sezonda bile aslında 2 forvet yeterli olmamış.

    şimdi 2 forvet oyuncusu yabancı yapıyoruz, 3.sünü yapma lüksümüz yok. 3. forvete ihtiyacımız var mı ? bence kesinlikle var.

    yerli forvet olarak milli takımın forveti umut nayir var. bize gelseydi kabul eder miydim? ederdim tabii ki, ama rakibimiz aldı. diğer milli forvetler kim? enes- cenk. ikisini de alma ihtimalimiz var mı ? yok.

    3. forvetin genç olması mantıklı mı ? bence mantıklı. bunu eren aydın yapsak ne olur? gelişimi için oynamak daha faydalı olabilir. yani bu örnekten çıkarak da çok da genç olmaması gerekiyor.

    bunlar haricinde milli takım forvet rotasyonunda kim var? halil ibrahim. peki bu çok mu kötü oyuncu? kesinlikle değil. hatta bağlantı oyununu, set oyununu gayet iyi oynatabilir. sadece atlaması gereken bir eşik var ve bu eşik yanında icardi varken daha rahat atlanabilir bir eşik.

    o yüzden gelmesinin mantıklı olduğunu düşünüyorum.
    kendisi benim için kuroko'dur :) ve açık söyleyeyim gelirse mutlu olurum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın