resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Hatayspor
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2216
    geçen sezon kiralandığı championship ekibinde dahi forma yüzü göremeyen, hatta yedek kulübesine bile oturtulmayan tarık çamdal / serdar kesimal familyasından bi futbolcuyu transfer etmek isteyeceğimize ihtimal vermek istemiyorum. ali koç vizyonu bile el vermez kendisini almaya.

    bedavaya bırakılıyo olmasına rağmen mevcut sözleşmesinin çeyreğini dahi aklı başında hiçbir kulübün vermeyeceği, zaten de vermediği için son çare transfersizlikten ölmüş beşiktaş'a itelenmeye çalışılan, o da olmazsa sözleşmesi bitene kadar kulübünde yatması sahip olduğu tarık çamdal genlerinde bolca mevcut futbolcu.

    istediği fiyatların komikliğini geçiyorum, indirime gittiği iddia edilen maaşı bile boey'in kazandığından fersah fersah fazlayken değil transfer edilmesi, adının bizimle anılmasına dahi izin verilmemeli..

    şu çaptaki bir oyuncunun pazarlığı 1 milyon maaş beklentisiyle açması direkt olarak karakter analizinden kalması demek. hatta sağlık raporuna kırmızı harflerle koca koca ''1 milyon euro maaş istemiş'' falan diye not düşülmeli.

    kaynak: https://www.transfermarkt.com.tr/...6/plus/0?saison=2022
App Store'dan indirin Google Play'den alın