resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Hatayspor
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2213
    transfer edilirse pastayi bok eder. hic oyle 3. forvet ayagina savunmaya gerek yok. bu vasatseviciliktir. halil'de olup da eren aydin'da olmayan hic bir sey yok. ama eren'de olup halilde olmayan sey caliskanlik. eren'i kampa dahi goturmeden bu vasat oglu vasat herife 1 milyon euro civarinda maas verirsek yaziklar olsun.

    burak yilmaz goygoyu var bir de. yok o da gec acilmis falan. yuz elli senede bir. aynen kardesim kesin bu uykudan yeni uyanmis gibi sahada gezen, tek derdi fake atmak olan eleman senede 3-5 maca cika cika burak yilmaz olur. championship'te bile oynayamamis. o kadar futbol tutkusu varsa potansiyeline ulasmak istiyorsa gitsin antalyaspor vb takimlarda formayi kapip kendini ispatlasin. sonra gelsin 1 degil 3 milyon euro istesin.

    bu adami isteyenin emre kilinc'a laf soyleme hakki yoktur mesela. zaniolo'nun 1. yedegi emre kilinc olsun demesi gerek. ya da transfer icin isim onerirken emre colak, aydin yilmaz, semih kaya onermesi gerek. cunku bu vasat kere vasat adami istemek tam olarak boyle bir sey.

    erden baskan, okan hoca, yapmayin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın