• 216
    çok uzun süre muhabbeti faydacılık üzerinden değerlendirdim kendimce. dijital medyada kaliteli yayıncılık yapan bir platform var ve sahibi ciddi manada fenerbahçeli olabilir diye zevk veren, bizim gibi muhabbet eden ve kendini tv ekranlarında yıpratmamış bir üçlüyü izlememeyi doğru da bulmadım. ama bu dijital platform öyle bir hale geldi ki, hali hazırda eski açık yayıncılarına da pes artık dedirtiyorlar eminim ki ( fb logosunda beş yıldız kullanma nasıl bir acziyettir). her ne kadar bize baskı yapılmadı muhabbetini dile getirseler de, erinç bilican'ın programdaki son zaman hali ve sinan yılmaz'ın haklı ayrılış süreci bana kalırsa somut sıkıntı ibareleri. dijital medya derya deniz bir yer. bu yerde özgürlük ve üretimin her çeşidi mevcut. artık bu program bu şekilde alenen fenerbahçe sempatizanlığı yapan mecra da olmamalı.

    dijital medyada galatasaray podcastleri dinleyen, izleyen, takip eden çok ciddi bir kitle, bu mecrada veya üye olmadığı şekilde burayı ciddi ciddi takip etmekte. başta orhan uluca olmak üzere, diğer program partnerlerine ciddi bir sevgi mevcutken bu sevgiyi harcatmama için ciddi bir reaksiyon zamanı bence.

    son olarak "eski açık" programı dahi olsa, takip olayı bitmiştir. herkese de tavsiye ederim. unutulmaması gereken bir şey var ki, sosyal medyada ülkenin en reaksiyon sahibi taraftar kitlesi galatasaray taraftarıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın