aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 76
    (bkz: eski açık (program)/#3648344)

    öncelikle programı izlediğimde çok keyif aldığımı inkar edemeyeceğimi, ne erinç bilican’ın, ne kerem övet’in ne programı yaparken sinan yılmaz’ın ne de mevcutta 3. isim olarak dahil olmuş gözüken orhan uluca’nın taraftarlıklarına ya da şahıslarına herhangi bir şekilde laf etmeye haddim olmadığını, hatta iyi niyetlerinden de emin olduğumu belirtmek isterim.

    bununla birlikte gerek sözlükte bu başlık altında, gerek twitterdaki şahsi hesaplarında gerekse yayınlarda bir süredir kanal içerisinde yapılan fenerbahçe amigoluğuna ve galatasaray aleyhine yapılan karapropagandaya her zaman çanak tutulmasına karşı kanalın yapısında hoşgörünün olduğu, zamanında kendilerne de belirli özgürlüklerin sağlandığından ve hatta dönem dönem yaşadıkları sosyal medya linçlerine karşı kanal yönetimince korunduklarından bahisle galatasarayımız hakkında ileri geri laf eden hadsiz fenerbahçeli yorumcuları hoşgörmek gerektiği ve aslında çok da kötü insanlar olmadıkları minvalinde beyanlarını farklı zamanlarda bir çok kere duyduk.

    kendilerine yapılan linçlere karşı kanal kendilerini koruduğunda takdir edilesi bir davranıştır diyelim ifade özgürlüğüne katkılarından ötürü takdir edelim. ne var ki bu linçlerin hiç birinde kendileri rakip takımlar aleyhine, sports digitale içerisinde galatasarayımız aleyhinde yapılan kara propagandalar ve ithamlar kadar gerçeklerden bağımsız, rakibi lekelemeye yönelik ve saygı sınırını aşan bir söylem değildir. dolayısıyla bahsettiği hoşgörüye karşılık kanaldaki iki fenerbahçeli holiganın kullanmış oldukları hakaretamiz ifadelerine, kulübümüz hakkındaki hukuka aykırı temennilerine ve ithamlarına gösterilen tepkiler ile zamanında kendi gördükleri tepkiler birbirinden çok bağımsız tepkilerdir. kendilerinin rakipleri özelinde göstermiş olduğu saygı hiç bir zaman rakip taraftar içeriklerinde kulübümüze duyulmamıştır.

    günün sonunda genel yayın yönetmenliğine fenerbahçe yönetiminin propaganda haberlerini yaptırdığı allemi cihan tarafından bilinen, duyumcu olan ama gazeteci etiğine sahip olamayan yağızın da gelmesiyle birlikte iyiden iyiye kanal fenerbahçe tv’ye dönmüştür. twitter hesabında fenerbahçemiz denmiş, transfer haberleri bile iki takım için farklı girilir olmuştur.

    işbu entry tarihinde ise bağlı oldukları kanal bir twitter paylaşımında fenerbahçenin kendi kendine taktığı beş yıldızlı logosunu kullanmış, gerekçe olarak da bu şekilde tescilli ve kulüp böyle paylaştı şeklinde insanları salak yerine koyan da bir savunma yapmıştır.

    halihazırda galatasaray’ın arması üzerinde şampiyonluklarından gelen yıldızları kullanıyorlarsa yani biz dört yıldızlı olarak görselde yer alıyorsak ve fenerbahçe arması içerisinde artık beş yıldız olacak şekilde logo tescili yapıldıysa üzerine üç yıldız daha eklemeleri ve bu şekilde kullanmaları gerektiği, lise birde müfredattaa yer alan ve mantık konusunu öğrenmiş, p ise q diyebilen ve ortalama iq sahibi herkesin ulaşabileceği bir sonuçtur. he yok fenerbahçe arması içerisinde beş yıldız olduğu için arma üzerine üç yıldızı takılmadan sunuluyorsa galatasaray’ın da logosunu yıldızsız kullanmaları gerekmektedir. kendilerinin ya bu mantığı kuramayacak zekada genel yayın yönetmenleri vardır ya da insanları salak yerine koyan bir genel yayın yönetmenleri vardır.

    bu sebeplerle her ne kadar kendilerini dinlemekten ve takip etmekten çok keyif aldığım bir ekip olsa da sports digitale kanalını sadece takipten çıktığımı değil üst üste yapmış olduğu fecaat hareketler sebebiyle kanalı tamamen engellediğimi ve sn. erinç bilican’ın yapmış olduğu zamanında onlar da bizi linçlenirken hoşgördüler savunmasını gereksiz nezaket olarak görmekte olduğumu ve kendilerini fenerbahçe amigoluğu yapmayan oluşumlar içerisinde izlemek temennisinde olduğumu da ayrıca belirtirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın