resim
Leandro Daniel Paredes
Takım:Roma
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.80
Uyruk:Arjantin
  • 298
    güvenilir muhabir santi aouna’ya göre galatasaray’a sıcak bakmayan orta saha.

    vallahi angelino ve olası kerem demirbay transferi sonrası şekillenen kadroda ben de paredes’e eskisi kadar olumlu bakmamaya başladım. 29 yaş, psg’nin kurtulmak istediği oyuncuya 6 milyon bonservis, sonraki satış desen imkansız. arjantin milli takımında son sene 20-30 dakikalık oyuncuya dönüşen sert, kesici ama topla gitmeyen ve mesafe kat etmede cimri bir oyuncu. oliveira’dan daha hareketli olduğuna dair hiçbir istatistik verisi yok.

    zenit dönemi veya ilk psg dönemi paredes’i bekleyen arkadaşlar bu transfer yatarsa hiç üzülmeyin. en son izlediğiniz paredes ile güncel paredes arasında önemli farklar var. olası transfer iptali hayrımıza bile olabilir. oraya çok daha genç ve daha tempolu 8 numarayı çekecek maddi gücümüz var. o yüzden şahsen çok rahatım. acelemiz olduğunu da düşünmüyorum.

    dipnot: kerem demirbay’ı paredes yerine düşünmüyorum. kerem gelse de 8 numaraya bir futbolcu her türlü alacağız. demek istediğim o 8 numara mevkisine oliveira önüne düşünülen oyuncu için acelemiz yok. kerem de orayı oynayabildiği için elimiz rahatladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın