resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1652
    galatasaray'ımızın vizyoner yöneticisi, müstakbel başkanımız.

    bu yaz zerre kadar futbol takip etmedim, zerre kadar duyum veya transfer kovalamadım, doğru dürüst ne olmuş diye merak edip sözlüğe girmedim. hazırlık maçı bile izlemedim, önümüzdeki sezon 11'imiz nasıl olacak zerre kadar fikrim yok. bu rahatlığın tek sebebi erden timur. o nasıl olsa iyi bir kadro dizmiş, okan hocayı memnun etmiştir diye düşündüğüm için transfer kovalayan ve duyumcu takılan arkadaşlarıma da o kadar sallamayın bu işleri diyip makara yapıyorum kendileriyle, cidden ilk kez bu kadar rahatım eskiden hazırlık maçında mağlup olsak sıkıntıdan uyku uyuyamazdım. kendisine basketbol konusunda ne kadar sitem etsek de futbolda 1 sene içinde getirdiği vizyon, avrupa kupası hayalleri kurdurması, yaptığı transferlerin kalitesi ve maliyet olarak bu kaliteli oyuncuları da çok ucuza kapatması, galatasaray'ın yapılacak tesis ve projelerine sorgusuz sualsiz parasını çıkarıp dökmesi (kemerburgaz için 600 milyon lira ödemiş diye okudum bir yerde ve yönetimde buraya para akıtan tek kişiymiş, doğruysa heykeli dikilsin cidden.), uzun süredir "ha battı ha batacak" diye medyada ve iş adamları arasında alaya alınan galatasaray'ın borçlarının bitirilecek olmasında büyük pay oynaması ve saymakla bitmeyecek bir sürü şey. kendisinin futbolda hakkı ödenmez, bir önceki döneminde galatasaray'ı ele güne rezil kepaze eden dursun özbek yönetimi, tabiri caizse yatıp kalkıp erden timur'a dua etmeli.

    yaşı benden biraz büyük olanlar, kendisini adnan polat'ın kusursuz yöneticilik dönemiyle eşliyor. adnan polat gerçekten tarihin en kudurtucu (20:45), en başarılı yöneticilerinden biri. ama ne yazık ki bir o kadar da kötü bir başkan, galatasaray tarihinin en rezil en kotu dönemlerini biz o varken yaşadık. stad açılışı yaptığımız yıl yaşananlar falan neyse detaya girip keyif bozmaya gerek yok. tek korkum, erden timur'un başkan olması durumunda kendisi ile aynı kaderi yaşaması. umarım böyle bir durum olmaz, umarım yarın öbür gün zamanı geldiğinde ve başkan olduğunda eşlediğimiz adnan polat'tan 180 derece daha farklı, daha başarılı ve daha kupalı bir dönem geçiririz. ömrü uzun olsun diyelim.

    umarım yakın zamanda basketbol konusunda bir kontra görürüz kendisinden, euroleague vaadini yerine getirmesini ve kulübe basketbol salonu kazandırmasını çok isterim. bu saydıklarım onun önderliğinde olmalı. bunu fazlasıyla hak ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın