• 88
    90 doğumlu bir insanın bu kadar başarılı olabilmesi inanılmaz bir olay. 17 milyona yakın twitter takipçisi hayal bile edilemeyecek bir seviye. twitter kullanıcılarının yüzde 6'sı bu arkadaşı takip ediyor.(300 milyon yaklaşık kullanıcı var)
    dünyadaki her transferden haberi var. birçoğunu da yönlendiriyor deniyor. bunu nasıl başardığını araştıracağım en yakın zamanda. bu meslekte bu kadar erken yaşta bu derece büyük saygınlık kazanabilmesi, bu kadar derin ve karmaşık bağlantıları elde edebilmesi akıl alır gibi değil. sadece 1905 tweette bunu yaptığını duyunca çok daha fazla şaşırdım. twitter işinden pek anlamam ama sosyal medya tecrübem bu arkadaşın yaptığının imkansız olduğunu söylüyor. galatasaray'ı sevdiği belli ama haberleri verme tarzı da belli. transferi yapanlardan alınan teyitli bilgileri hazır template ile sunuyor. o yüzden fenerbahçelilerin bu adama kızması da aşırı saçma.
    arda güler transferinde evet belki attığı tweet ile büyük devlere transferi bitirme konusunda ivme vermiş olabilir. bu doğru bile olsa fenerbahçeye kötülük değil iyilik yaptığını düşünüyorum. bizim transferlerde ise yaptığı şey çok bariz. hep yaptığı gibi en sağlam kaynaktan bilgiyi alıp paylaşıyor. galatasaray sansasyonel işler yaptıkça kulübümüz hakkında bir narrative oluşuyor ve muhtemel bir başarıda doğru yerde konuşlanmış süper star bir gazeteciden bahsediyoruz.

    edit: 1905. olan tweet değil ig postuymuş. arkadaşlar uyardı sağolsunlar. 1905 postta 17 milyon ig takipçi işi de inanılmaz tabi ama yine de twitterdaki dominasyonu inanılmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın