resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 2881
    gelen haberler ve kağıt üstünde oluşacak olan güçlü kadroyla beraber bir sene daha takımda kalması gittikçe önem arz eden futbolcumuz.

    öncelikle sağda boey solda angelino ile beklerimizin sahada neler verebileceğini hayal etmek insanın iştahını kabartıyor. angelino ile boey'in birbirini müthiş derecede tamamlayacağını düşünüyorum. boey güçlü savunma, iyi bindirme, düşük bitiricilik vaat ederken ters kanatta angelino zayıf savunma, çok sayıda bindirme, yüksek bitiricilik sunacaktır. bu yüzden ikisinin aynı anda sahada olduğu denklemde boey yarı özgür, angelino hücumun içinde konumlanacakken; avrupa'da zorlu maçlarda boey daha defansa dönük, angelino kontrollü çıkışlarla bir denge yaratabilir. tabii bu parades (veya benzeri) bir orta saha transferini çok daha önemli kılıyor.

    başlığın sahibine dönecek olursak, yıllık ücretine güzel bir zam, 30 milyon euro serbest kalma bedeli sonrası şampiyonlar ligi'nde boy gösterip 20-30 milyon euro arası bir bedelle seneye transferi her iki taraf için de çok daha makul görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın